top of page

Het boek " Brandveiligheid thuis" is een aanrader voor iedereen die brandveilig wil leven!
Hoeveel rookmelders moet ik hebben? Waar moet ik die hangen? Welke moet ik kiezen? Hoe werkt een brandblusser precies? Moet ik een blusdeken in huis halen? Wat moet ik doen als er brand uitbreekt bij mij thuis? Hoe pak ik dit aan met kinderen?


Vragen, vragen en nog eens vragen. Men weet ondertussen wel dat rookmelders ‘bij wet’ verplicht zijn, maar hoe dit dan precies geïntegreerd moet worden in een woning of hoe men deze brandveiliger kan maken, weet men meestal niet of onvoldoende. Wat te doen als er effectief brand uitbreekt, blijkt al helemaal een probleem.


Tim Renders besloot om de kennis en expertise die hij heeft opgedaan als brandweerman, brandpreventieadviseur en instructeur te bundelen in een boek. Dit boek is een leidraad voor iedereen die brandveilig door het leven wil gaan. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat het aantal woningbranden en het aantal doden door brand drastisch dalen. Want deze cijfers zijn dramatisch. Gemiddeld sterft er elke 6 dagen iemand door een woningbrand in ons land. Het belang van brandveiligheid in en om je woning of je appartement mag dus niet onderschat worden. 100% brandveiligheid bestaat niet, maar je kan je er wel 100% voor inzetten. Brand kan bij mij en bij jou nu, morgen, overmorgen of hopelijk niet ontstaan. Ik neem je graag mee in mijn verhaal van brandveiligheid bij je thuis zodat we samen kunnen zorgen voor een brandveilige leefwereld. Alleen samen kunnen we zorgen dat België brandveilig wordt!


Wil je het boek graag bestellen? Neem dan contact op met Tim Renders of bestel het boek online via deze link12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page