Infosessie ramen en muurisolatieJe woning isoleren is de efficiëntste manier om je e-peil te verbeteren en je woning energiezuiniger te maken. Bovendien verhoogt het ook je wooncomfort en draag je bij aan het klimaat.


Wil je je ramen vervangen en muren isoleren? Dan zit je ongetwijfeld met een pak vragen. Waar moet je op letten als je nieuwe ramen kiest? Kies je voor hoogrendementsglas of drievoudige beglazing? Plaats je de isolatie aan de buiten- of binnenkant of in de muur? Welke afwerking kan je kiezen? Heb je een vergunning nodig?


Krijg een antwoord op al je vragen tijdens deze gratis online expertsessie. Onafhankelijke experts van Dialoog vzw geven je anderhalf uur lang praktische tips en informatie in mensentaal. Na deze sessie weet je wat de efficiëntste isolatiemethodes zijn, hoe je de prijs van het vervangen van je ramen en muurisolatie laag houdt en wat isolatie je oplevert.


Waarom je deze expertsessie niet mag missen :

  • Doe de juiste ingrepen en renoveer slimmer. Zo bespaar je maximaal op je energiefactuur, verhoogt je woning in waarde en wooncomfort én lever je je bijdrage aan het klimaat.

  • Geniet van het beste advies op de markt. Je krijgt gratis en onafhankelijk advies van ervaren experten, die met beide voeten in de praktijk staan.

  • Neem alle twijfel weg. Na deze expertsessie ben je zeker dat je ingrepen en investeringen de juiste zijn. Na de expertsessie kan je terecht bij de experts met je vragen, en ook nadien kan je contact opnemen om gratis advies in te winnen.

Dit is een digitale infosessie. Je kan thuis vanachter jouw pc, laptop of smartphone de sessie volgen en je vragen stellen via de chat. Zo hoef je je niet te verplaatsen en ben je toch weer helemaal mee! De expertsessie is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt.

Mis deze sessie niet en schrijf je snel in! https://www.fluvius.be/nl/thema/benoveren/energiefitsessies


Wanneer? maandag 17 mei 2021 van 19u30 tot 21u00

5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven