top of page

Vragenlijst wonen

De gemeenten Bekkevoort, Glabbeek, Kortenaken en Tielt-Winge organiseren een vragenlijst bij haar inwoners. Het doel is om de woonnoden en woonwensen in kaart te brengen.

Waarom deze vragenlijst?

 

Als gevolg van de gezondheidscrisis en de lockdowns is de belangstelling voor vastgoed op een nooit eerder gezien niveau gekomen. Hierdoor zijn de vastgoedprijzen fors gestegen, maar ook het denkpatroon over ‘hoe we willen wonen’ werd sterk beïnvloed. De gemeentebesturen willen meer inzicht krijgen op de woonnoden en de woonwensen van haar inwoners. Daarom bevraagt zij haar inwoners over dit thema. De antwoorden zullen als basisinformatie dienen om het woonbeleid binnen de gemeente te verbeteren.

 

Wie mag de vragenlijst invullen?

Elke inwoner van Bekkevoort, Glabbeek, Kortenaken en Tielt-Winge. Hoe kan ik de vragenlijst invullen?

Via deze link

 

De vragenlijst bevat een aantal korte meerkeuzevragen. Het invullen neemt slechts een kwartiertje in beslag.

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Jouw gegevens worden sowieso anoniem verwerkt. Er worden wel een aantal deelnemers beloond met een waardebon van €50. Om kans te maken op deze prijs dien je de vragenlijst volledig af te ronden en op de laatste pagina jouw gegevens in te vullen.

 

Heb je nog vragen, dan mag je steeds contact opnemen met de gemeentelijke woondienst Hartje Hageland op het nummer 016/79 15 10 of info@hartjehageland.be

 

Wij danken je alvast voor je medewerking.

wip.jpg
bottom of page