top of page

di 21 apr

|

GC De Roos

Infoavond benovatiecoach en groepsaankoop - Glabbeek

Wegens het coronavirus zal deze info avond verschoven worden naar latere datum. Hou de website in de gaten voor verdere informatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Infoavond benovatiecoach en groepsaankoop - Glabbeek
Infoavond benovatiecoach en groepsaankoop - Glabbeek

Tijd en locatie

21 apr 2020, 19:30

GC De Roos, Grotestraat 33, 3380 Glabbeek, België

Over het evenement

Nog beter dan renoveren is benoveren. Weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen, dan kan de benovatiecoach je helpen. Zo ben je zeker van de juiste aanpak en heb je gegarandeerd minder kopzorgen.

De benovatiecoach stelt een benovatieplan op met alle mogelijk benovatiemaatregelen en maakt een overzicht van de geschatte investeringskosten en mogelijke energiebesparingen. Hij zoekt naar de beste aannemer(s) voor de werken, informeert je over groepsaankopen en premies en helpt je de voordeligste offertes te kiezen. Hij volgt de werken op en kijkt het resultaat technisch na. 

De BENOvatiecoach start vanaf 10 geïnteresseerde gezinnen. Die hoef je niet zelf te zoeken, maar een duwtje in de rug van jouw buren kan natuurlijk nooit kwaad.

Je kan als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaanbod voor zonnepanelen, dak- of muurisolatie, isolerende ramen, warmtepompen of warmtepompboiler. Grijp dus je kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen.

Kom zeker naar de infoavond voor verdere informatie.

Deel dit evenement

bottom of page