top of page

ma 16 nov

|

Online infosessie

Infosessie energiezuinig ventileren

Ventileren zorgt voor een gezond binnenklimaat. En dat is goed voor zowel jouw gezondheid als die van je woning. In deze infosessie kom je te weten wat de meerwaarde is van een gecontroleerd ventilatiesysteem.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Infosessie energiezuinig ventileren
Infosessie energiezuinig ventileren

Tijd en locatie

16 nov 2020, 19:30

Online infosessie

Over het evenement

Volgende infosessie kan je dit najaar ‘life online’ volgen. Je kan thuis vanachter jouw pc, laptop of smartphone de sessie volgen en je vragen stellen via de chat. Zo hoef je je niet te verplaatsen en ben je toch weer helemaal mee!

Ventileren zorgt voor een gezond binnenklimaat. En dat is goed voor zowel jouw gezondheid als die van je woning. In deze infosessie kom je te weten wat de meerwaarde is van een gecontroleerd ventilatiesysteem. Zowel regelgeving, werking, eigenschappen en aandachtspunten bij verschillende types (systeem A, C en D) komen aan bod.

We leggen de nadruk op een goede luchtkwaliteit én veel comfort. En dit met zo weinig mogelijk energieverbruik. Via voorbeelden van verschillende ventilatiesystemen krijg je inspiratie voor je eigen woning. We geven antwoord op vragen als: Wat doe je met je dampkap? En hoe ventileer je de kelder of zolder? Nadien kun je zelf afwegen welk systeem voor jouw woning de beste keuze is.

Inschrijven is verplicht en kan via de website van de netbeheerder Fluvius: https://www.fluvius.be/nl/thema/benoveren/energiefitsessies

Deel dit evenement

bottom of page