top of page

za 06 jun

|

Blerebergstraat 4

Tweedaagse bouwfit - renovatie

Heb je verbouwplannen? Laat je dan goed informeren. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort. Deze opleiding is gratis (cursus en broodjeslunch inbegrepen) maar inschrijven is verplicht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tweedaagse bouwfit - renovatie
Tweedaagse bouwfit - renovatie

Tijd en locatie

06 jun 2020, 09:00 – 13 jun 2020, 09:00

Blerebergstraat 4, Blerebergstraat 4, 3390 Tielt-Winge, België

Over het evenement

 

Bouwfit tweedaagse ‘renovatie’

Heb je verbouwplannen? Laat je dan goed informeren. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort. 

Tijdens deze tweedaagse opleiding krijg je van een bouwdeskundige alle technische en praktische kennis mee over duurzaam en energiezuinig verbouwen. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Alle aspecten van verbouwen komen aan bod. 

Op het programma: 

· Isoleren en ventileren

· Verwarming en sanitair

· Nutsvoorzieningen

· Duurzame technieken

· Energiepremies

· Wetgeving

Handig, ook als je de werken niet zelf uitvoert, maar volledig overlaat aan vakmannen. De informatie komt uitstekend van pas bij gesprekken met architecten, bouwfirma’s en vertegenwoordigers van bouwmaterialen. 

Na de tweedaagse ben je voldoende gewapend om de beste keuzes te maken. Deze opleiding is gratis (cursus en broodjeslunch inbegrepen) maar inschrijven is verplicht. Dit kan via de website van dialoog : https://www.dialoog.be/agenda/agenda-2040

 

Wanneer? Zaterdag 6 en 13 juni 2020 van 9u tot 17u

Deel dit evenement

bottom of page