top of page

MIJN VERBOUWPREMIE : voortaan 1 loket voor Vlaamse renovatie-en energiepremies

Mijn VerbouwPremie is het nieuwe online loket van de Vlaamse overheid voor de aanvraag van premies voor renovatie en energiebesparende investeringen. Heb je plannen om jouw muren, vloer of dak te renoveren en te isoleren? Zijn je ramen aan vervanging toe? Plaats je nieuwe leidingen voor elektriciteit of sanitair? Of investeer je in een zonneboiler, warmtepomp of warmtepompboiler? Met 1 loket en een vereenvoudigde procedure is het nog makkelijker om premies te vinden en aan te vragen.

· Voor wie? Voor al wie investeert in een bestaande woning, bestaand appartement, appartementsgebouw of bedrijfspand.

· Voor wat? Er zijn premies in volgende categorieën: dakrenovatie, buitenmuurrenovatie, vloerrenovatie, renovatie van ramen, binnenrenovatie, investeringen in hernieuwbare energie en vernieuwing van elektriciteit en sanitair.

· Welk bedrag? Het bedrag van de premie hangt voor woningen af van het totale gezinsinkomen en de samenstelling van het gezin. Voor bedrijfspanden gaat het om een vast bedrag per m2 of per installatie.

Ontdek via de simulator op welke premies en premiebedragen je recht hebt.

Financier jouw verbouwing met Mijn VerbouwLening

Naast de invoering van Mijn VerbouwPremie, kan je ook de renteloze Mijn VerbouwLening tot 60.000 euro aanvragen. Met deze lening kunnen renovaties gefinancierd worden die zowel focussen op woningkwaliteit als op het verbeteren van de energieprestatie. Deze lening kan aangevraagd worden voor wie in de laagste of middelste inkomensgroep van Mijn VerbouwPremie zit. Daarnaast komen ook private verhuurders en verhuurders via een sociaal verhuurkantoor in aanmerking.


Surf naar www.mijnverbouwpremie.be voor meer informatie. Of maak een afspraak, wij kunnen helpen met het aanvragen van de Mijn VerbouwPremie en Mijn Verbouwlening en geven een antwoord op al je vragen.
20 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page